Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Minguzzi’nin annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde, ailenin acısını paylaşarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı’nın Yakın Takip Sözü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, faillerin hak ettikleri cezayı alması için süreci yakından takip edeceğini belirtti.
Anne Minguzzi’nin Tepkisi
Ahmet Minguzzi’nin annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Allah sabrınızı artırsın” dileğinde bulundu ve Ahmet için özel bir rahmet duası istedi.
Üzüntü ve Misyon Vurgusu
Anne Minguzzi, Ahmet’in bütün ülkenin yüreğini yakan bir trajediye imza attığını belirterek, Ahmet’in özel bir misyonla dünyaya geldiğine inandığını ifade etti.
Failler İçin Adalet Talebi
Yasemin Minguzzi, olayın failleri için “cani” tanımlaması yaparak, yetişkin olarak yargılanmalarını istedi.
Cumhurbaşkanı’nın Tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailenin sabrını övdü ve Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik etti.
Yaşanan acı olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ahmet Minguzzi’nin annesiyle yaptığı bu duygusal görüşme, toplumda derin izler bırakmış ve adalet taleplerini güçlendirmiştir.