--:--:--

İzmir’in Köklü Markası 1924 Gönen, Alsancak’ta İlk Franchise Şubesini Açtı.

      İzmirli kahve markası 1924 Gönen’in ilk franchise mağazası hizmete girdi. Eyüp Güvenen ve Ertuğrul Gazi Kırmacı  işletmeciliğinde hizmete giren 1924 Gönen şubesinin açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi. Marka, çay-kahve satışı ile içimi bir araya getiren şık konseptiyle İzmirlilere yeni bir lezzet lokasyonu oluşturdu.Firma, 1924’ten günümüze uzanan lezzet yolculuğunu İzmir Alsancak’a taşıdı. Türkiye’nin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İzmir’in Köklü Markası 1924 Gönen, Alsancak’ta İlk Franchise Şubesini Açtı.

 

 

 

İzmirli kahve markası 1924 Gönen’in ilk franchise mağazası hizmete girdi. Eyüp Güvenen ve Ertuğrul Gazi Kırmacı  işletmeciliğinde hizmete giren 1924 Gönen şubesinin açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Marka, çay-kahve satışı ile içimi bir araya getiren şık konseptiyle İzmirlilere yeni bir lezzet lokasyonu oluşturdu.Firma, 1924’ten günümüze uzanan lezzet yolculuğunu İzmir Alsancak’a taşıdı.

Türkiye’nin köklü kahve markalarından 1924 Gönen, 101 yıldır süregelen lezzet geleneğini yeni şubeler açarak tüm Türkiye’ye ulaştırmaya başladı. Açılış törenine iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Odun ateşinde kavrulan Türk ve dünya kahvelerinin yer aldığı yeni şube, kahve ve çay tutkunlarının ilgisini çekti.

Sadece, çikolata demleme ekipmanları ve özel bitki çayları konseptiyle dikkat çeken 1924 Gönen, değişen tüketim alışkanlıkları ve beğenilere yönelik sunduğu ürünlerle İzmirlilerden tam not aldı.

Firmada kahveler günlük olarak kavruluyor ve sipariş anında öğütülerek tazeliğini koruyor. Marka, bu özelliğiyle geleneksel kahve deneyimini modern tüketici beklentileri ile buluşturuyor.

Açılışta konuşma yapan 1924 Gönen Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, markanın büyüme vizyonuna dikkat çekerek, “Marka olarak 101 yıllık geçmişimizi geleceğe taşımaktan büyük gurur duyuyoruz. Alsancak’taki yeni şubemiz, İzmir’deki ilk adımımız.

Çok yakında farklı şehirlerde de yeni şubelerimizle yer alacağız” dedi.

Açıklamalarına devam eden Gönen, “Alsancak’taki bu mekana bayilik verirken acaba buraya sığabilir miyiz diye çok düşündük ama bayi adayları ile tüm yüreklere sığarız dedik.

Lokasyon zenginliği, hem de bayi adayımızın bize uygunluğu bu mekanın açılışını hızlandırdı. Biz güzel bir ekip olduk. 15 gün sonra Kayseri’de, 1 ay sonra Milas’ta yeni şubelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Ardından Çeşme’de arabaya servis yapılan ilk yerli marka olarak işletmemizi açacağız. Mayıs sonunda Güzelyalı’da bir şubemiz daha hizmete girecek. Tüm mağazalarımızda kahve ve çay satışının yanı sıra oturup içebileceğiniz alanlarda yer alacak. Açılan dükkanlarda iki farklı konsepti bir araya getirerek iki ayrı kar merkezli lokasyonlar oluşturuyoruz. Bu konseptimizin üzerine gitmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
Tanyer Yapı, Çeşmeli Müteahhitleri Ağırladı
Tanyer Yapı, Çeşmeli Müteahhitleri Ağırladı
Bakan Kemal Memişoğlu, Hantavirüs Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Bakan Kemal Memişoğlu, Hantavirüs Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Huawei ve İş Ortakları, Jaguarları Korumaya Yönelik Tech4Nature Meksika Projesi ile GSMA Global Mobile LATAM Ödülünü Aldı
Huawei ve İş Ortakları, Jaguarları Korumaya Yönelik Tech4Nature Meksika Projesi ile GSMA Global Mobile LATAM Ödülünü Aldı
Yaz aylarında kene teması artık sadece kırsalın sorunu değil: Park ve bahçelerde de dikkat
Yaz aylarında kene teması artık sadece kırsalın sorunu değil: Park ve bahçelerde de dikkat
NAVEE’nin MENA 2026 İstanbul Partner Buluşması: Kara, Deniz ve Havada Mobilitenin Entegre Geleceği
NAVEE’nin MENA 2026 İstanbul Partner Buluşması: Kara, Deniz ve Havada Mobilitenin Entegre Geleceği
”Suyun Kalbine Dokunmak” Konulu Ebru Sanatı Sergisi
”Suyun Kalbine Dokunmak” Konulu Ebru Sanatı Sergisi
Emlak Kredi ile Ev Almak ve Birçok Haberler ..
Copyright © 2025 Tüm hakları EMLAKREDİ 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması