--:--:--

Küresel dil eğitimi platformu, Türk gencinin COP30 İklim Zirvesi’nde sahneye çıkmasını sağladı

  12 yaşındaki Türk öğrenci Osman Batu Sivaslıgil, 51Talk tarafından yürütülen özel seçim programı ile COP30 İklim Zirvesi’nde dünya liderlerine, diplomatlara ve uluslararası sivil toplum temsilcilerine İngilizce hitap ederek Türkiye’yi temsil etti.   İSTANBUL — İklim kriziyle mücadelede en prestijli platformlardan biri olan Birleşmiş Milletler (BM) COP30 İklim Zirvesi, bu yıl Türkiye için tarihi bir…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Küresel dil eğitimi platformu, Türk gencinin COP30 İklim Zirvesi’nde sahneye çıkmasını sağladı

 

12 yaşındaki Türk öğrenci Osman Batu Sivaslıgil, 51Talk tarafından yürütülen özel seçim programı ile COP30 İklim Zirvesi’nde dünya liderlerine, diplomatlara ve uluslararası sivil toplum temsilcilerine İngilizce hitap ederek Türkiye’yi temsil etti.

 

İSTANBUL İklim kriziyle mücadelede en prestijli platformlardan biri olan Birleşmiş Milletler (BM) COP30 İklim Zirvesi, bu yıl Türkiye için tarihi bir ana sahne oldu. 10 – 21 Kasım tarihlerinde Brezilya’da gerçekleştirilen zirvede, 12 yaşındaki Türk öğrenci Osman Batu Sivaslıgil, 51Talk tarafından yürütülen özel seçim programıyla dünya liderlerine, diplomatlara ve uluslararası sivil toplum temsilcilerine İngilizce hitap ederek Türkiye’yi temsil etti. Osman Batu Sivaslıgil’in “Gelecek beklediğimiz bir şey değil, birlikte inşa ettiğimiz bir şeydir. Bugün bir seçim! Bugün bir ses! Yarın ortak bir gelecek” mesajı, uluslararası basının manşetlerine taşındı.

“Öğrencimizle gurur duyuyoruz”

İngilizce eğitimi alanında 14 yıldır 40 milyondan fazla öğrenciye ders veren küresel platform 51Talk’un Türkiye Marka Yöneticisi Yasin Sağlam, konuya dair şu açıklamayı yaptı: “14 yıldır dünyanın dört bir yanındaki çocuklara İngilizce becerisi kazandırıyor, özgüvenlerini geliştiriyor ve onları geleceğin global liderlerine dönüştürüyoruz. Öğrencimiz Osman Batu ile gurur duyuyoruz.”

“Birçok çocuğun sesini dünyaya duyurmak için çalışmaya devam edeceğiz”

12 yaşındaki Osman Batu’nun COP30’daki varlığının yalnızca bireysel bir başarı değil; Türkiye’nin genç neslinin küresel platformlarda yer alabileceğinin güçlü bir göstergesi olduğuna dikkat çeken 51Talk’un Türkiye Marka Yöneticisi Yasin Sağlam, değerlendirmelerini şöyle sonlandırdı:

“51Talk, dünya çapında milyonlarca öğrenciye İngilizce öğretirken aynı zamanda liderlik, özgüven, küresel vatandaşlık ve iletişim becerileri geliştirmeyi hedefliyor. Platformumuz çocukların yalnızca İngilizce öğretmeyi değil; fikirlerini savunmayı, sahnede durabilmeyi ve dünyaya mesaj verebilmeyi destekliyor. Bu yıl ilk kez Türkiye’den bir öğrencimizin bu programla Birleşmiş Milletler sahnesine çıkmasını sağladık. Salonda bulunan diplomatlar, bilim insanları, sivil toplum kuruluşları, eğitim liderleri ve medya temsilcileri, genç öğrencinin mesajını dikkatle dinledi. Türkiye’den daha birçok çocuğun sesini dünyaya duyurmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Benzer Haberler
Şehitoğlu: ” Saldırıyı haince ve vahşice buluyorum”
Şehitoğlu: ” Saldırıyı haince ve vahşice buluyorum”
Oto Ekspertiz Sektöründe Yeni Dönem: Merdiven Altı İşletmeler Tarih Oluyor
Oto Ekspertiz Sektöründe Yeni Dönem: Merdiven Altı İşletmeler Tarih Oluyor
Beşiktaş’tan kadın futbolunda önemli adım: Sahadaki liderler Didem Karagenç ve Başak Gündoğdu kulüp hafızasını geleceğe taşıyacak
Beşiktaş’tan kadın futbolunda önemli adım: Sahadaki liderler Didem Karagenç ve Başak Gündoğdu kulüp hafızasını geleceğe taşıyacak
Profesyonel Ofis Taşımacılığı Hizmetinde Güvenilir Çözüm: Fokus Nakliyat
Profesyonel Ofis Taşımacılığı Hizmetinde Güvenilir Çözüm: Fokus Nakliyat
İş Dünyasının Başarılı İsmi Muhammed Hakan Bağce Sivasspor Asbaşkanlığı Görevine Seçildi
İş Dünyasının Başarılı İsmi Muhammed Hakan Bağce Sivasspor Asbaşkanlığı Görevine Seçildi
Karaağaçlı: İran’da ikinci bir Venezuela yaratılmak isteniyor
Karaağaçlı: İran’da ikinci bir Venezuela yaratılmak isteniyor
Emlak Kredi ile Ev Almak ve Birçok Haberler ..
Copyright © 2025 Tüm hakları EMLAKREDİ 'de saklıdır.