Emlak Kredi Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DinamikCRM, SuperAPP dönüşümünü tamamlamak için yatırım turunda!

DinamikCRM, SuperAPP dönüşümünü tamamlamak için yatırım turunda!

admin admin -
14 0

 

İş verimliliğinizi arttıracak uçtan uca çözümler sunan DinamikCRM, SuperAPP dönüşümünü tamamlamak için 54 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım turuna çıktı.

Yatırım turunu kitlesel fonlama platformu Fongogo üzerinden başlatan DinamikCRM, girişiminin %4.48’lik kısmı için toplam 2.5 milyon TL yatırım arayışında.

DinamikCRM Hakkında:

DinamikCRM, iş süreçlerini tek bir platform üzerinden uçtan uca yönetme fırsatı sunan bulut tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi yazılımıdır. Müşteri yönetimi, satış, sipariş ve randevu yönetimi gibi bir çok özellik sayesinde işlerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz bu yazılım, aynı zamanda işletmelerin iş akışlarını optimize etmelerine yardımcı oluyor.

Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için ideal bir çözüm olan DinamikCRM, hem küçük ölçekli girişimcilerin hem de büyük şirketlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Hedef: Mükemmel bir kullanıcı deneyimi yaşatmak

Kampanyanın başarıyla tamamlaması sonucunda elde edilecek fon, uygulamanın API servislerinin geliştirilmesi, Mobil uygulama arayüzlerinin yenilenmesi, müşteri destek takımının güçlendirilmesi ve Global Pazar denemeleri için kullanılacak.

20 senenin üzerinde sektör deneyimine sahip deneyimli kurucu Yahya Ekinci, DinamikCRM olarak önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde ülkemizde borsaya kote ve global pazarda en az 3 farklı ülkede OmnEase markasıyla aktif olarak kullanılan bir uygulama olmayı hedeflediklerini açıkladı.

DinamikCRM ile geleceğin iş yönetimi artık şimdi başlıyor. Detaylı bilgi ve yatırım fırsatları için buraya tıklayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Geleceğe adım atın, işletmenizi güçlendirin ve inovasyona destek olun!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir