Emlak Kredi Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Göztepe, Ev Sahipliğinde Ümraniyespor’u Farklı Geçti: 4-1

Göztepe, Ev Sahipliğinde Ümraniyespor’u Farklı Geçti: 4-1

admin admin -
13 0

Göztepe, Ev Sahipliğinde Ümraniyespor’u Farklı Geçti: 4-1

İzmir ekibi Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında evinde Ümraniyespor’u konuk etti ve sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak haftayı ikinci sırada tamamladı.

İzmir’in gururu Göztepe, Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan mücadelede Ümraniyespor’u ağırladı. 19. haftanın kapanış maçında sahaya çıkan Göztepe, etkileyici performansıyla rakibini 4-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Heliton ve Arkadaşlarıyla Göztepe, Ümraniyespor’u Vurdu: 4-1

Göztepe’nin galibiyetinde etkili olan isimler arasında Heliton’un adı ön plana çıktı. 8. dakikada fileleri havalandırarak takımını öne geçiren Heliton, skor avantajını sağlayan ilk isim oldu. Lundqvist, Mustafa Keser ve Kubilay Kanatsızkuş’un attığı gollerle farklı bir galibiyet elde eden Göztepe, Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek ligdeki ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. gonebet hakkında

Stoilov’un Öğrencileri İyi Gidişatını Sürdürdü

Göztepe, teknik direktör Stanimir Stoilov’un liderliğindeki güçlü performansını sürdürerek son 7 haftada 6 galibiyet elde etti. Takım, bu başarı ile ligdeki konumunu iyileştirirken, taraftarlarına da umut dolu bir sezon yaşatma hedefinde.

Göztepe’nin bu galibiyetiyle birlikte puanını 38’e çıkartması, ligdeki ikinci sıraya yerleşmesini sağladı. Öte yandan Ümraniyespor ise 23 puanda kalarak haftayı tamamladı. Takımlar arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadele 0-0 berabere sona ermişti.

Ümraniyespor’un Puansız Dönüşü, 5 Hafta Sonra Yenildi

Ümraniyespor, Göztepe karşılaşmasıyla birlikte 5 hafta sonra sahadan puansız ayrıldı. Takımın tek golünü atan Uğur Kaan Yıldız’a rağmen Ümraniyespor, Göztepe’nin etkili hücumlarına karşı direnç gösteremedi. Bu mağlubiyet, Ümraniyespor’un istikrarsız performansını sürdürmesine ve takımın ligin alt sıralarında kalmasına neden oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir