Emlak Kredi Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İZMİR KARŞIYAKA BOŞANMA AVUKATI

İZMİR KARŞIYAKA BOŞANMA AVUKATI

admin admin -
52 0

İZMİR KARŞIYAKA BOŞANMA AVUKATI

İzmir Karşıyaka Boşanma Avukatı hizmeti sunan İzmir Avukat Kadir KARAKUŞ bu zorlu yolculukta size rehberlik etmek ve süreci en kolay şekilde geçirmeniz için size yardımcı olmaya amaçlamaktadır.

İzmir Karşıyaka Boşanma Avukatı, Hayatın en zor ve duygusal açıdan yıpratıcı süreçlerinden biri ayrılmaktır. Bu zorlu süreçte haklarınızı savunacak ve size rehberlik edecek bir boşanma avukatına ihtiyacınız var. İzmir Karşıyaka’da bulunan İzmir Boşanma Avukatı Kadir KARAKUŞ, uzman desteği sunmaya hazırdır.

Kadir KARAKUŞ, evlilik ve aile hukuku alanında uzun süredir çalıştığı için boşanma davalarında size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Her davayla yakından ilgilenen ve müvekkillerinin haklarını korumayı birincil öncelik olarak tutan Kadir KARAKUŞ, size şu konularda yardımcı olabilir:

Anlaşmalı Boşanma: Eşler arasında bir anlaşma yapılmışsa, Kadir KARAKUŞ bu anlaşmayı yasalara uygun şekilde düzenler ve en kısa sürede boşanma işlemini tamamlar.

Eşler arasında anlaşma sağlanamamışsa, Kadir KARAKUŞ mahkemede sizi temsil eder ve haklarınızı savunur.

Nafaka Davaları: Eşinizi boşadıktan sonra nafaka almanız mümkün mü? Kadir KARAKUŞ, gereken nafakayı almanıza yardımcı olur.

Velayet Davaları: Çocuğunuzu kim velayet edecek? Kadir KARAKUŞ, velayet davasında sizi temsil ederek çocuğunuzun en iyisini elde etmenizi sağlar.

Mal Paylaşımı Davaları: Evlendikten sonra mal paylaşımı konusunda anlaşmazlık mı yaşadınız? Kadir KARAKUŞ, yasal haklarınız doğrultusunda mal paylaşımı davası açmanız ve hak ettiğiniz payı almanız için size yardımcı olur.
Boşanma sürecinin her aşamasında Kadir KARAKUŞ size yardımcı olur. İlk görüşmeden itibaren, davanızın tüm ayrıntılarını dikkatlice dinler ve en iyi yöntemi belirler. Tüm sorularınızı sabırla yanıtlar ve süreci olabildiğince basit hale getirir.

 

İzmir Barosu‘na Kayıtlı olarak faaliyet gösteren İzmir Boşanma Avukatı Kadir KARAKUŞ, Donanmacı, 1728. Sk. No: 1 Kat: 5 Daire: 13, 35580 Karşıyaka/İzmir adresinde faaliyet gösterir.

Tüm bunların yanı sıra Avukat Kadir KARAKUŞ, danışanları ile yakın ilişkiler kurararak 0535 266 20 77 nolu telefonundan dilediğiniz zaman ulaşma imkanı sağlar.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir