Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Tutuklandı
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, **terör soruşturması** kapsamında evinde gözaltına alındıktan sonra akşam saatlerinde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Can Aksoy, Kayyum Olarak Atandı
Ahmet Özer’in yerine Beyoğlu Kaymakamlığı’ndan İstanbul Vali Yardımcılığı görevine getirilen Can Aksoy, **kayyum** olarak atandı.
Aksoy, Göreve Başladı
Esenyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Aksoy’un **göreve başladığı** ve resmi olarak Belediye Başkan Vekili olarak görevine başladığı belirtildi.
İlk Hamlesi Dikkat Çekti
Can Aksoy’un ilk hamlesi, tutuklanan Ahmet Özer’in fotoğraflarını kaldırıp yerine **Türk bayrağı** asmak oldu. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan tüm paylaşımların **kaldırıldığı** da belirtildi.
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanması ve yerine kayyum olarak atanan Can Aksoy’un göreve başlaması, belediye yönetiminde yeni bir dönemin başladığını gösteriyor.